Välkommen!

Hej och välkommen till ht-15 och musiken på Lugnets skola!

music_image001final

Här kan du hitta information och länkar som rör musikundervisningen på Lugnets skola. Den här musikbloggen hade jag på min förra skola, Ribbybergsskolan, där jag arbetade i elva år. Jag kommer fortlöpande anpassa den till Lugnets skola; åk 5 och 6 har vi ju exempelvis ännu inte här 😉

Håll till godo så länge!

Musikundervisningen i åk 1 och två bedrivs av hemvistens egna pedagoger, med handledning av mig. Själv undervisar jag läsåret 15/16 åk 3 och 4. Om du tittar högt upp på sidan, under bilden, så hittar du flikarna med din årskurs. Det finns även några flikar med länkar och en flik som heter ”Tack”. Där kan du hitta andra skolors musikbloggar! Om du drar med pekaren över dem hittar du din årskurs. Det kan vara bra att titta in på sidan om du varit sjuk, bortrest behöver repetera eller helt enkelt inte riktigt hängde med under den senaste lektionen. Du hittar det vi håller på med just nu under din årskurs ”Aktuellt”. Du kan också få inspiration och nya idéer; kanske prova ett nytt ackord, skriva en låt eller spela ett spel!

Hälsningar

Sophie Eklöf

IMG_0281

sophie.eklof@stockholm.se

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.